CMS

Maatwerk

Webdevelopment

Het laatste nieuws

Bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en webdevelopment?
Of benieuwd naar lopende projecten binnen Ramakers Webdevelopment?
Op deze pagina een aantal berichten die wij graag onder de aandacht brengen.

Nieuwe website The old Time

Stijlvolle Zwitserse uurwerken, art deco pendules, antieke 18e– en 19e-eeuwse klokken van onder andere Franse en Engelse komaf, vintage (zak)horloges. U vindt bij The Old Time een fraaie collectie oude uurwerken. Items die een verhaal vertellen en sfeer ademen. Naast oude horloges en klokken vindt u bij ons ook een bijzondere collectie nieuwe uurwerken, onder meer van Nederlandse en Zwitserse makelij.

Neem snel een kijkje op www.the-old-time.com

Nieuwe website De Uurwerkhersteller

Hoe vaak komt het niet voor dat u de tijd uit het oog verliest? Verwikkeld in een goed gesprek, geconcentreerd aan het werk, verdiept in een spannend boek? Maar wat u ook doet, de klok tikt door. Tijd staat niet stil. Net zomin als een betrouwbaar uurwerk, dat ervoor zorgt dat u altijd bij de tijd bent.

Neem snel een kijkje op www.de-uurwerkhersteller.nl

Nieuwe website Tuindecoratie José

Tuindecoratie José, gelegen in het smalste stukje van Nederland, is dé specialist op het gebied van betonnen tuinbeelden, fonteinen en sierpotten, onder meer van het gerenommeerde Amerikaanse merk Henri Studio. In veertig jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van tuindecoratie. U vindt in onze winkel en showroom in Echt-Susteren (sier)beelden in alle denkbare uitvoeringen en maten. Van dierenfiguren, heiligenbeelden en engelen, Griekse en mythologische sculpturen tot boeddha’s en beelden van voertuigen als vrachtauto’s en tractors. Ook voor bijpassende sokkels en zuilen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdig assortiment fonteinen, van klassieke tot strakke uitvoeringen. Leverbaar in alle soorten en maten.

Neem snel een kijkje op www.tuindecoratie-jose.nl

Nieuwe website SC Feel Good

Wie graag aandacht besteedt aan zijn of haar gezondheid, de beste manier zoekt om fitter, slanker of sterker te worden in een aangename omgeving, is bij Feel Good aan het juiste adres.  Feel Good heeft naast dat wat een standaard sportschool aanbiedt nog wat extra`s in haar aanbod, en is dan ook een club waar je op verschillende manieren aan je lichaam en gezondheid kunt werken.

Neem snel een kijkje op www.scfeelgood.nl

Prestashop website voor Special Lady

Special Lady Grote Maten Mode is een klant van het eerste uur. In 2017 is op verzoek van de klant gekozen om een nieuwe webshop te ontwikkelen gebaseerd op Prestashop. Deze webshop is gekoppeld aan hun kassasysteem waardoor de administratie (verkoop/voorraad) op beide plaatsen up to date is.