CMS

Maatwerk

Webdevelopment

Rambo CMS

Rambo-CMS is de naam van het door ons ontwikkelde content management systeem. Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing (web-applicatie), die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement).

Rambo-CMS is de naam van het door ons ontwikkelde content management systeem. Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing (web-applicatie), die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudsbeheerssysteem).

Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers.

De inhoud van deze pagina zal binnenkort voorzien worden van een uitgebreide productomschrijving…